Belgen reizen naar Rusland in schoon vliegtuig dankzij Mobility Masters

De Belgische delegatie vertrekt woensdag vanuit Zaventem richting Rusland voor het wereldkampioenschap voetbal. Dat doet ze met Trident, het speciaal ontworpen ‘duivels’ vliegtuig van Brussels Airlines (inclusief hoorntjes). Om de voetballers in ideale omstandigheden te laten reizen, hebben de schoonmakers van Mobility Masters het rode vliegtuig extra onder handen genomen.

“Elk van de ongeveer 60.000 vliegtuigen die wij jaarlijks schoonmaken, is belangrijk voor ons. Maar dit was toch wel heel speciaal. Onze teams stonden in de rij om dit vliegtuig te mogen poetsen. De Belgische voetbalsterren kunnen er dus op vertrouwen: het vliegtuig zal heel netjes zijn”, zegt Birger Alaers van Mobility Masters.

De bagagecabines van het vliegtuig zijn uitgedost met foto’s van de belangrijkste momenten uit de Belgische voetbalgeschiedenis. Die moeten onze landgenoten tot grootse daden inspireren. Zo zijn er onder meer verwijzingen naar de EK-finale in 1980, naar de glorieuze zege tegen Argentinië in de openingswedstrijd van het WK in 1982 en natuurlijk ook naar de memorabele zege van Jan Ceulemans en co tegen de Sovjet-Unie op het wereldkampioenschap van 1986 in Mexico.

Mobility Masters en de hele Multi Masters Group wensen de Belgische voetballers alvast veel succes toe op het wereldkampioenschap in Rusland!

Terug naar boven