De 5 voordelen voor uw bedrijf wanneer u kiest voor 1 partner voor de complete facilitaire dienstverlening voor al uw vestigingen

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen, dan kan het inschakelen van een professionele partner voor de facilitaire dienstverlening een doeltreffende en duurzame oplossing zijn. Zo kan u zich concentreren op uw eigen bedrijfsactiviteiten en wint u aan efficiëntie. We geven u graag vijf goede redenen om beroep te doen op een gespecialiseerde facilitaire dienstverlener voor een (preventief) multitechnisch onderhoud van uw sites.

1. U haalt een professional met échte knowhow in huis

Door beroep te doen op een specialist, bent u er zeker van dat u kunt rekenen op een expert die gekwalificeerd is in multitechnisch onderhoud. Of het nu gaat om technisch onderhoud, schoonmaak, groenonderhoud of beveiliging: een professionele dienstverlener zorgt voor de juiste profielen en een continue opleiding om een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen. Zo bent u er ook zeker van dat alles conform de geldende reglementen en wetgeving gebeurt.

Schoonmaak is een van de diensten die een professionele partner u kan bieden wanneer u de complete facilitaire dienstverlening voor alle vestigingen van uw bedrijf uitbesteedt aan 1 firma  - Multi Masters Group.

Dankzij zijn MM-Academy zet Multi Masters Group continu in op de opleiding en ontwikkeling van zijn talenten. Zo zorgen we ervoor dat onze werknemers altijd up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de sector en garanderen we de nodige kwaliteit.

2. U bespaart aanzienlijk als bedrijf dat kiest voor één partner voor de facilitaire dienstverlening voor al uw sites

Een samenwerking met slechts één facilitaire dienstverlener voor het beheer en onderhoud van al uw vestigingen is een goede zaak voor uw portemonnee. U centraliseert uw onderhoud en profiteert van gedeelde kosten.

Groenonderhoud is een van de diensten die een professionele partner u kan bieden wanneer u de complete facilitaire dienstverlening voor alle vestigingen van uw bedrijf uitbesteedt aan 1 firma - Multi Masters Group.

Multi Masters Group stelt u graag een voorstel op maat voor. Door samen te bekijken wat uw noden zijn, weten we op welke manier wij een oplossing kunnen bieden voor al uw vestigingen.

3. Eén aanspreekpunt

Door uw multitechnisch onderhoud van uw sites toe te vertrouwen aan een gespecialiseerde firma vermijdt u verschillende onderhoudscontracten met allerlei verschillende bedrijven. Multi Masters Group streeft er dan ook naar om een ‘partner in life’ te zijn voor al zijn klanten. Door volop te investeren in customer experience, evolueert Multi Masters Group naar de rol van integrated facility management (IFM) partner: het enige aanspreekpunt voor alle facilitaire noden.

Industriële reiniging is een van de diensten die een professionele partner u kan bieden wanneer u de complete facilitaire dienstverlening voor alle vestigingen van uw bedrijf uitbesteedt aan 1 firma  - Multi Masters Group.

4. U wint aan reactievermogen

Met één facilitaire dienstverlener kunt u er zeker van zijn dat het werk snel en efficiënt gebeurt. Bij het plaatsen van onze masters bij klanten kijken we altijd naar de locatie. Multi Masters Group schakelt waar mogelijk zijn medewerkers in op locaties in de buurt van hun woonplaats. Op die manier garanderen we een snelle reactietijd bij bijvoorbeeld noodgevallen.

Technisch onderhoud is een van de diensten die een professionele partner u kan bieden wanneer u de complete facilitaire dienstverlening voor alle vestigingen van uw bedrijf uitbesteedt aan 1 firma  - Multi Masters Group.

Multi Masters Group zet steevast in op innovatie en digitalisering. Via ons communicatieplatform Multidesk kan u de planning digitaal meevolgen en een dringende vraag of opmerking melden. Op die manier bent u verzekerd van een snelle opvolging.

5. Allesomvattende service door 1 partner voor de facilitaire dienstverlening voor alle vestigingen van uw bedrijf

Afhankelijk van uw noden en de aard van uw vestigingen kan uw onderhoudscontract verschillende diensten omvatten. Het aanbod van Multi Masters Group is op maat gemaakt en garandeert u dezelfde kwaliteit van dienstverlening op al uw sites. Onze teams spelen van A tot Z in op uw behoeften en kunnen ingrijpen in al uw vestigingen met elk hun gespecialiseerde vaardigheden.

Bewaking is een van de vele facilitaire diensten die Multi Masters Group aanbiedt aan bedrijven.

Meer weten? Contacteer ons

Bent u benieuwd hoe we ook voor al uw vestigingen kunnen zorgen?

Terug naar boven