Genomineerden Trends Gazellen 2022: Mobility Masters en Recrewtment bevestigen sterke groei van Multi Masters Group

De genomineerden voor de Trends Gazellen 2022 zijn bekendgemaakt. Net als vorig jaar telt Multi Masters Group twee nominaties in de provincie Antwerpen. Mobility Masters is er voor de tweede keer bij. Voor HR-bedrijf Recrewtment is het de eerste nominatie. Met de Trends Gazellen beloont het economische magazine Trends elk jaar de snelst groeiende bedrijven.

Opnieuw bij de genomineerden voor de Trends Gazellen: Mobility Masters blijft groeien

Mobility Masters behoort dus niet voor het eerst tot de genomineerden voor de Trends Gazellen. De specialist in de reiniging van publiek transport behaalde vorig jaar een knappe achtste plaats in de categorie ‘Grote bedrijven’. “Met deze nieuwe nominatie bewijzen we dat we blijven groeien”, zegt Philip Paelinck, managing director van Multi Masters Group.

Genomineerden Trends Gazellen 2022 in de provincie Antwerpen: Mobility Masters en Recrewtment zijn erbij.

Marktleider in België

Sinds de oprichting eind 2014 is Mobility Masters in sneltreinvaart uitgegroeid tot de marktleider in België. De cijfers (per jaar) spreken voor zich:

  • 1.250.000 treinstellen gereinigd
  • 150.000 m2 graffiti verwijderd van treinen
  • 31.920 bussen en trams gereinigd
  • 435.600 bussen en trams gedesinfecteerd
  • 30.000 vliegtuigen gereinigd

Flexibiliteit

Het uitvoeren van de verschillende soorten reinigingen vormt maar een deel van de uitdaging. De strakke tijdschema’s die daarbij worden gehanteerd, maken het extra moeilijk. Mobility Masters antwoordt hierop met een goede organisatie en een flinke portie flexibiliteit.

“We bereiden onze medewerkers – wij noemen hen onze ‘masters’ – zo goed mogelijk voor op hun taken. Een grondige opleiding is de basis. Daarbij combineren we theorie en praktijk. En is een training-on-the-job om bijvoorbeeld veiligheidsredenen niet mogelijk, dan gebruiken we virtual reality-technieken.”

Genomineerden Trends Gazellen 2022: Mobility Masters is de marktleider op het vlak van het reinigen van publieke transportmiddelen.

Goede coördinatie en vlotte communicatie

Hoe goed de voorbereiding ook is, een kleine vertraging van vliegtuig, trein, tram of bus kan het hele werkschema in de war sturen. “Een goede communicatie is dan cruciaal. Enerzijds met onze opdrachtgevers, anderzijds met onze masters. Dankzij onze digitale planningstools verloopt dit allemaal heel vlot en transparant.”

“Mobility Masters komt zelf met voorstellen om de organisatie en de kwaliteit te verbeteren. Daaruit blijken hun professionaliteit en kennis van zaken.”

Genomineerden van de Trends Gazellen zijn ook innovatieve bedrijven

Om bij de genomineerden van de Trends Gazellen te geraken, volstaat het niet om als bedrijf snel te groeien. De organisatoren leggen ook de nadruk op het innovatieve aspect. Ook op dat vlak blijkt Mobility Masters goed te scoren. Dat bevestigt Marie-Ange Sicard, Cleaning & Comfort Manager van Thalys, in een interview dat weldra in het magazine Springbok verschijnt. “Mobility Masters komt zelf met voorstellen om de organisatie en de kwaliteit te verbeteren. Daaruit blijken hun professionaliteit en kennis van zaken.”

Genomineerden Trends Gazellen 2022: Mobility Masters verwijdert jaarlijks ongeveer 150.000 m2 graffiti van treinen;

Recrewtment behoort voor het eerst tot de genomineerden voor de Trends Gazellen

Naast Mobility Masters staat ook Recrewtment op de lijst van de genomineerden voor de Trends Gazellen 2022. Voor onze uitzendpartner is het de eerste nominatie. In een volgend bericht besteden we aandacht aan de steile opgang van dit innovatieve HR-bedrijf.

Trends Gazellen provincie Antwerpen: 27 april 2022

Wij kijken alvast uit naar de uitreiking van de Trends Gazellen 2022 voor de provincie Antwerpen. Die vindt plaats op woensdag 27 april 2022. “Wat het ook wordt, deze nominaties motiveren ons om te blijven investeren in de groei van Multi Masters Group als total facility-aanbieder”, besluit Philip Paelinck.

Benieuwd hoe Multi Masters Group jou kan ontzorgen? Neem contact met ons op.

Terug naar boven