Green Masters ziet aandacht voor veiligheid beloond met nieuw VCA-certificaat

Goed nieuws voor Green Masters, het bedrijf gespecialiseerd in groenonderhoud, parkingonderhoud en winterdiensten. Na een grondige audit heeft SGS de divisie van de Multi Masters Group onder leiding van Dimitri Halleux beloond met een nieuw VCA*-veiligheidscertificaat. 

De auditor ging grondig te werk. “De eerste dag nam hij alle documenten op onze hoofdzetel in Merksem (Antwerpen) onder de loep. De volgende dag bezochten we drie van onze werven. Daar peilde de auditor bij onze Green Masters naar de theorie- en praktijkkennis op het vlak van veiligheid. Er ontging hem geen enkel detail. Om je een idee te geven: hij opende zelfs de EHBO-kits in onze bestelwagens om te zien of de houdbaarheidsdatum van de producten niet overschreden was. We kunnen dus besluiten dat onze organisatie grondig is doorgelicht”, aldus Dimitri.

VCA-diploma voor alle medewerkers

Weinig bedrijven in de sector van het groenonderhoud en het parkingonderhoud hebben een VCA-certificaat. “Sinds wij een VCA-certificaat hebben (voorjaar 2016) gaan wij bewuster om met veiligheid. Dat is zeker ook de verdienste van de dienst HSEQ van de Multi Masters Group. Al onze Green Masters hebben een VCA-diploma behaald en ze besteden veel meer aandacht aan veilig werken. Ze dragen ook heel veel zorg voor hun materiaal en hun machines.”

0 (nul!) arbeidsongevallen

Die verantwoorde aanpak heeft ertoe geleid dat Green Masters al meer dan 2 jaar ongevallenvrij werkt. Een uitzonderlijke prestatie in de sector van het groenonderhoud.

Meer weten over alle diensten die Green Masters en de Multi Masters Group aanbieden? Klik hier.

Terug naar boven