Hygi Masters innoveert: muizenval meldt u wanneer ze beet heeft

Ongedierte, u kunt het missen als de pest. U hebt de zin noch de tijd om steeds te gaan kijken of er een muis of een rat in een van uw vallen is getrapt. Hygi Masters biedt u de ideale oplossing: muizen- en rattenvallen met sensortechnologie van het merk Xignal. Een rat of een muis gevangen? De val laat het u weten via een melding op uw smartphone of computer.

De installatie van deze innovatieve muizen- en rattenvallen is heel simpel. De starterkit omvat een gateway, een ratten- of muizenval en de nodige kabels. De gateway, de naam zegt het zelf al, vormt het doorgeefluik tussen de vallen en uw smartphone of computer. Een elektriciteits- en een ethernetaansluiting, meer hebt u niet nodig om de gateway te activeren. Na vijf minuten is hij al gebruiksklaar en kunt u er via de website of via de app de val(len) aan koppelen. Daarna hoeft u alleen nog maar te wachten tot u een melding krijgt.

Laat u dit werk liever over aan specialisten? Geen probleem, Hygi Masters staat u graag met raad en daad bij. Patrick Houtmeyers en zijn team bekijken de situatie in uw gebouwen en adviseren u waar de vallen het best worden geplaatst. En als u liever geen meldingen op uw smartphone of computer ontvangt, dan volgen wij de situatie voor u op de voet op en komen wij langs wanneer het nodig is.

Milieuvriendelijk en veilig

U kunt de kans op succes verhogen door de muizen- en rattenval te voorzien van lokaas. Hygi Masters raadt u daarvoor het milieuvriendelijke non-tox lokaas aan, zonder giftige stoffen dus. En om te voorkomen dat iemand per ongeluk in een van de vallen trapt, plaatst u ze best in een lokaasbox. Zo zijn ze alleen voor de muizen en ratten bereikbaar. De veiligheid van (de tenen van) uw medewerkers is op die manier gegarandeerd.

Hygi Masters is in het bezit van een VCA P-certificaat en werkt volgens de belangrijkste binnen- en buitenlandse reglementeringen. Naast ongediertebestrijding biedt Hygi Masters u nog andere diensten aan: hygiëneaudits, gebouwenzorg, de levering, plaatsing en het onderhoud van sanitaire toestellen en ten slotte het ophalen van overleden huis- en gezelschapsdieren.

Terug naar boven