Mobility Masters blijft groeien: 40 nieuwe medewerkers om alle soorten voertuigen te reinigen

Voor veel bedrijven is 2020 het jaar van corona, kommer en kwel, tijdelijke werkloosheid en quarantaine. Maar er zijn uitzonderingen. Mobility Masters bijvoorbeeld. De divisie van de Multi Masters Group trekt de lijn van de voorbije jaren gewoon door. Zopas kregen liefst 40 medewerkers een vast contract van onbepaalde duur. Zij worden ingezet bij Mobility Masters voor het reinigen van alle soorten voertuigen. “Dit bewijst dat we ondanks de moeilijke omstandigheden niet bij de pakken zijn blijven zitten”, zegt managing director Philip Paelinck.

Mobility Masters is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten voertuigen. De Belgische marktleider kan voor 2020 ronduit indrukwekkende cijfers voorleggen:

  • 1.250.000 gereinigde treinstellen
  • 150.000 m2 graffiti verwijderd
  • 40.000 vliegtuigen gereinigd
  • 10.000 bussen en trams gereinigd
Mobility Masters blijft groeien

Net als de voorgaande jaren kende Mobility Masters ook in het coronajaar 2020 een opmerkelijke groei. “In maart kwam het land bijna volledig tot stilstand door de eerste coronagolf. Voor Mobility Masters waren het echter drukke tijden. Vlak voor de lockdown haalden wij een groot project binnen”, zegt Philip Paelinck. “Na de treinen in Vlaanderen mochten we ook de treinen in Wallonië schoonmaken.”

Flexibiliteit

Het nieuwe project betekent een nieuwe, forse groei voor Mobility Masters. Liefst 40 nieuwe mobility masters kregen zopas een vast contract. “In het kader van het nieuwe project hebben zij bewezen dat we op hun flexibiliteit en inzet kunnen rekenen. Daarom hebben we hun tijdelijke contract omgezet in een vast contract van onbepaalde duur.”

Mobility Masters is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten voertuigen het verwijderen van graffiti

In 6 jaar van 0 naar 596 medewerkers

De amper zes jaar oude divisie van de Multi Masters Group telt nu 596 medewerkers. Het is dan ook geen verrassing dat Mobility Masters onlangs een nominatie voor de Trends Gazellen 2021 in de brievenbus vond. Het economische magazine ‘Trends’ beloont elk jaar de snelst groeiende ondernemingen. De specialist in het reinigen van alle soorten voertuigen behoort tot de kanshebbers.

Mobility Masters

Kwaliteit

“Die nominatie is een mooie erkenning voor de inspanningen van al onze medewerkers. We zijn er trots op dat we bij Mobility Masters bij het reinigen van voertuigen continu de hoogste kwaliteitsnormen nastreven én behalen. En dat we door voortdurend te innoveren bijdragen aan een vlotte service waar miljoenen passagiers jaarlijks gebruik van maken.”

Benieuwd hoe Mobility Masters of de andere divisies van de Multi Masters Group u kunnen helpen? Neem contact met ons op.

Terug naar boven