Mobility Masters genomineerd voor Trends Gazellen

Het economische magazine Trends verkiest elk jaar de ‘Trends Gazellen’, de snelst groeiende bedrijven van Vlaanderen. Binnen Multi Masters Group haalden maar liefst twee divisies de selectie voor 2021. Een daarvan is Mobility Masters: onze experts in de reiniging van publiek transport.

Naast Mobility Masters, dat genomineerd is in de categorie ‘Snelst groeiende grote bedrijven’, komt ook Techni Masters in aanmerking. Een dubbele nominatie dus voor Multi Masters Group, daar zijn we trots op. “Die erkenning onderstreept onze missie om bedrijven en organisaties te ontzorgen via een brede waaier van diensten,” verduidelijkt managing director Philip Paelinck.

Mobility Masters is genomineerd voor de Trends Gazellen 2021.

Wat maakt van Mobility Masters een potentiële Trends Gazelle? De criteria voor dit keurmerk zijn enerzijds een snelle groei, maar anderzijds ook zin voor innovatie, een inspirerende aanpak en positieve invloed op het ondernemingslandschap in de regio.

Snelheid en flexbiliteit

Niet toevallig zijn die factoren ook terug te vinden in de waarden en het MVO-beleid van Multi Masters Group. De mascotte van Trends Gazelle doet trouwens wat denken aan de springbokken op ons logo. Beide dieren symboliseren snelheid en flexibiliteit: de sterke punten van onze dienstverlening.

Net zoals een gazelle maken we grote sprongen vooruit. Sinds het prille begin in de jaren ’80 breidde Multi Masters Group stevig uit. Mobility Masters kende een heel steile groeicurve. Het is trouwens opvallend dat een bedrijf dat amper 6 jaar geleden werd opgericht, nu al meedingt in de categorie ‘Grote bedrijven’. “In 2014 startten we met de reiniging in de publieke transportsector. Vandaag zijn we reeds marktleider in België,” vertelt Philip Paelinck.

Wie reist met de trein of bus komt dus hoogstwaarschijnlijk in aanraking met ons vakwerk. Ook in de lucht! Jaarlijks poetsen onze Mobility Masters zo’n 40.000 vliegtuigen.

Mobility Masters maakt jaarlijks 40.000 vliegtuigen schoon op de luchthaven van Zaventem (Brussels Airport).
Mobility Masters poetst jaarlijks 40.000 vliegtuigen op Brussels Airport.

Inspirerende en innoverende reiniging

Miljoenen reizigers voorzien van hygiënisch transport vereist meer dan alleen goede poetsproducten. Een efficiënte coördinatie is cruciaal. Daarom zet Mobility Masters eigen planningstools en apps in. Zo slagen we erin om jaarlijks:

  • 10.000 gereinigde en gedesinfecteerde bussen en trams op tijd te laten vertrekken
  • 1.250.000 treinstellen te reinigen
  • 150.000 m² graffiti te verwijderen van treinen
  • 40.000 vliegtuigen te poetsen
Mobility Masters verwijdert jaarlijks 150.000 m2 graffiti van treinen.
Onze mobility masters zijn experts in het verwijderen van graffiti op o.a. treinstellen.

Kwaliteit, maar ook veiligheid en duurzaamheid staan centraal in het beleid. We dragen zorg voor de planeet en de gezondheid van onze medewerkers door milieuvriendelijke producten te gebruiken. Bovendien genieten onze masters een doorgedreven opleiding via virtual reality-technieken.

Mobility Masters leidt zijn medewerkers op met behulp van virtual reality-technieken.

Die inspanningen lonen. In 2018 haalde Mobility Masters bijvoorbeeld een gemiddelde kwaliteitsscore van 99% voor de reiniging van transportmiddelen. “Door voortdurend te innoveren, dragen we bij aan een vlotte dienstverlening waar miljoenen passagiers jaarlijks gebruik van maken,” zeggen managers Luk Hermans en Jamal Farsane.

Blijf op de hoogte

Op 17 maart 2021 komen we te weten of Mobility Masters in de prijzen valt! De nominatie voor Trends Gazellen is alvast een extra motivatie om onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Benieuwd hoe we dat doen? Ontdek wat Mobility Masters voor u kan betekenen of blijf op de hoogte via sociale media.

Terug naar boven