Multi Masters Group bouwt nieuwe hub voor al zijn facilitaire diensten in Roeselare

Facilitaire diensten-aanbieder Multi Masters Group is in Roeselare gestart met de bouw van een gloednieuw onderkomen. Het nieuwe gebouw van ruim 800 m2 biedt het bedrijf de ruimte om de ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren.

Waarom een nieuw gebouw?

Multi Masters Group heeft al meer dan twee decennia een regionale zetel in West-Vlaanderen. Eerst in Aalter, sinds 1998 op de huidige locatie aan de Beversesteenweg 620 in Roeselare. Oorspronkelijk huisde daar alleen het schoonmaakbedrijf Cleaning Masters. “De laatste tien jaar is Multi Masters Group geëvolueerd naar een ‘total facility’-aanbieder met nog negen andere gespecialiseerde divisies. Het plaatsgebrek werd dan ook steeds nijpender, zowel naar kantoren als naar magazijnruimte toe”, zegt regiomanager Benjamin De Reviere.

facilitaire diensten Roeselare - nieuw gebouw Multi Masters Group

Waar komt het nieuwe gebouw?

Het nieuwe gebouw van waaruit Multi Masters Group zijn facilitaire diensten zal aanbieden, rijst op in de nieuwe bedrijvenzone Krommebeekpark in Roeselare. Die bevindt zich langs de ringweg R32 aan de noordelijke rand van Roeselare, niet ver van de E403. Dat garandeert een vlotte bereikbaarheid.

Wat verandert er voor bedrijven uit Roeselare en ruime omgeving die beroep doen op onze facilitaire diensten?

Aangezien de nieuwe locatie op amper 1,5 km van de huidige vestiging ligt, lijkt alles zowat bij het oude te blijven. “Toch verandert er een en ander. We gaan onze klanten een nog betere facilitaire dienstverlening kunnen aanbieden. In het nieuwe gebouw gaan we al onze verschillende facilitaire diensten samenbrengen. Ben je op zoek naar een partner voor schoonmaak in Roeselare en omgeving, maar ook voor groenonderhoud, technisch onderhoud, bewakingsdiensten enzovoort, dan kan je daarvoor terecht op één enkele locatie.”

facilitaire diensten Roeselare - nieuw gebouw Multi Masters Group - metaalconstructie

Wat moeten we nog weten over het nieuwe gebouw?

“Het nieuwe gebouw moet uiteraard bijdragen aan het realiseren van ons MVO-beleid. We zullen gebruikmaken van warmtepompen en van de nieuwste technieken op het vlak van zonwering. Zo zullen verwarmen en koelen veel minder energie vragen”, zegt OPEX-manager Rob Vleugels, die de werken op de voet volgt. “Een ander voorbeeld van een milieubewuste keuze is die voor speciale waterkranen met niet alleen leidingwater maar ook bruisend water. Op die manier beperken we de hoeveelheid glazen en plastic flessen. Het is misschien een detail, maar wij vinden dat heel belangrijk.”

Wanneer verhuist Multi Masters Group?

“De grondwerken zijn achter de rug. Nu wordt er werk gemaakt van de metaalconstructie en worden de betonpanelen geleverd. Bedoeling is om nog voor het einde van het jaar onze intrek te nemen in ons nieuwe gebouw. Vanaf dan zullen we onze klanten in Roeselare en de ruimere regio West-Vlaanderen nog beter van dienst kunnen zijn met ons complete pakket facilitaire diensten.”

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.

Terug naar boven