Multi Masters Group steunt ‘Merci België’

‘Merci België’, een initiatief van het marketingbureau OM Collective, krijgt de volle steun van de Multi Masters Group. “Via ‘Merci België’ willen wij, samen met andere Belgische bedrijven, de consument aanmoedigen om lokaal te kopen”, zegt Philip Paelinck, managing director van Multi Masters Group.

“Door de uitbraak van het coronavirus hebben heel wat bedrijven noodgedwongen de deuren gesloten. Voorlopig weet niemand hoelang deze onzekere periode gaat duren. Heel wat andere ondernemingen zien zich genoodzaakt hun activiteiten tijdelijk terug te schroeven. Uit cijfers van federaal minister van Werk Nathalie Muylle (CD&V) blijkt dat meer dan een miljoen Belgen als gevolg van het coronavirus in het systeem van tijdelijke werkloosheid zitten. Dat is enorm. Wij willen er dan ook alles aan doen om onze economie opnieuw aan te zwengelen. Bijvoorbeeld door te kopen bij bedrijven die de Belgische economie en dus onze sociale zekerheid ondersteunen. Op die manier kan onze overheid al die tijdelijk werklozen beter helpen. Wij zetten ons dus in voor de actie ‘Merci België’, omdat lokaal kopen goed is voor ons allemaal.”

Webshop voor het goede doel

De activiteiten van ‘Merci België’ zijn gecentraliseerd op de website www.mercibelgie.be. Daar vind je een pagina waar de deelnemende bedrijven (zoals Multi Masters Group), ondernemers en organisaties een boodschap kunnen delen om onze landgenoten aan te moedigen lokaal te kopen. Voorts is er een pagina waarop initiatieven worden gedeeld die op poten zijn gezet om hulpverleners en ondernemingen zoveel mogelijk te steunen.

Tot slot bevat de website een webshop waar je terecht kan voor allerhande ‘Merci België’-producten. Denk maar aan T-shirts, sokken, pins enzovoort. De volledige winst van deze webshop gaat naar een goed doel. De initiatiefnemers zullen met het geld speciale tablets kopen die ze zullen schenken aan rusthuizen en andere organisaties die zich inzetten om het isolement van eenzame bejaarden tegen te gaan.

Meer info over Merci België vind je op:

Terug naar boven