Multi Masters Group verlengt peterschap van enige duingazelle in Europa

Sinds twee jaar heeft Multi Masters Group het peterschap van de duingazelle in ZOO Planckendael op zich genomen. Zopas werd besloten om dat initiatief te verlengen.

Hertjes

Hoe komt een facilitaire dienstverlener erbij om het peterschap van de duingazelle op zich te nemen? Wie het logo van Multi Masters Group al eens goed bekeken heeft, heeft zeker de ‘hertjes’ opgemerkt. Die ‘hertjes’ zijn eigenlijk springbokken. Bij de start van Cleaning Masters liet oprichter Paul de Schutter bij de keuze van een logo zijn hart voor Afrika spreken. Hij koos voor de elegantie van de springbok als uithangbord van onze firma. Die keuze gaf later ook de doorslag toen we op zoek gingen naar een titel voor ons magazine.

De duingazelle is een bedreigde diersoort

Maar daarmee zijn we natuurlijk nog niet bij de duingazelle. Toen Multi Masters Group besloot iets te doen voor de ‘hertjes’ van ons logo, deden we navraag bij ZOO Planckendael en ZOO Antwerpen. Daar wist men ons te vertellen dat de springbok geen bedreigde diersoort is.

Peterschap duingazelle

“De duingazelle daarentegen is een heel bedreigde diersoort”, klinkt het bij ZOO Planckendael. “Door de jacht op deze prachtige dieren vind je over de hele wereld nog maar weinig exemplaren terug. Ze zijn bijna uitgestorven. In onze zoo hebben we nog maar één duingazelle, de enige in Europa.” Daarop besloot Multi Masters Group om volop de kaart van de duingazelle te trekken en het peterschap op zich te nemen.

Multi Masters Group heeft het peterschap van de duingazelle in ZOO Planckenael op zich genomen.

Beste zorg

“Het peterschap van Multi Masters Group zorgt er mee voor dat de duingazelle in een leuk verblijf kan wonen. En het helpt ons om hem de beste zorg te geven. Zoals de naam al doet vermoeden, leeft de duingazelle in de woestijn. Hij houdt dus van lekker warm weer. In de stallen hebben we dan ook extra verwarming en warmtelampen voorzien zodat hij van een temperatuur tussen 18°C en 20°C kan genieten.”

“Voorts investeren we de steun van Multi Masters Group in de werking van onze parken, het Antwerp Centre for Research and Conservation en allerhande kweek- en conservatieprogramma’s in het buitenland. Wij – en onze dieren – zijn jullie dan ook enorm dankbaar!”

Multi Masters Group steunt via het peterschap de beedreigde duingazelle.

Guido Gazelle

Bij Multi Masters Group stellen we met plezier vast dat er goed voor de duingazelle gezorgd wordt. Daarom hebben we onlangs besloten om ons peterschap te verlengen.

Belangrijk daarbij is ook dat het peterschap van de duingazelle echt leeft in ons bedrijf. Heel veel medewerkers gingen ‘onze’ duingazelle al een bezoekje brengen in ZOO Planckendael. Hij kreeg zelfs een naam: Guido Gazelle.

Terug naar boven