Ontdek de nieuwe website van Multi Masters Group

U zag het misschien al: de website van Multi Masters Group zit in een nieuw jasje. Want ook online willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Bovendien zet de nieuwe site onze waarden en werknemers virtueel in de kijker. Lees hier wat er nieuw is!

Op de homepagina maak je in een oogopslag kennis met al onze Masters: van Cleaning Masters en Green Masters tot onze nieuwste divisie Maintenance Masters en Safety Masters. Zo komt u in enkele klikken alles te weten over onze 10 facilitaire diensten en de sectoren waarin we actief zijn.

Via de nieuwe website willen we u niet alleen informeren, maar ook laten kennismaken met Multi Masters Group. Hoe het allemaal begon en waar ons logo vandaan komt? Dat komt u te weten op de pagina Over ons. Werp er een blik op onze evolutie en lees er onze missie en visie. Zin om deel uit te maken van Multi Masters Group? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op.

Onze waarden in de praktijk

Multi Masters Group staat voor een duurzaam partnership dat steunt op 4 waarden: meesters, respect, familiale nuchterheid en vertrouwen. “De nieuwe website zoomt in op hoe we deze waarden in de praktijk brengen,” verduidelijkt managing director Philip Paelinck. Daarom updaten we de nieuwspagina regelmatig met onze acties, innovaties en projecten.

De nieuwe website van Multi Masters Group staat online en bevat een schat aan informatie over onze diensten, onze waarden,...

Daarnaast zetten we ons dagelijks in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Las u al over onze zwerfvuilacties in samenwerking met River Cleanup? Of onze steun aan bedreigde diersoorten zoals de duingazelle? Dat is slechts een greep uit onze vele duurzaamheidsprojecten. Het MVO-beleid van Multi Masters Group is gebaseerd op 6 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. “Die doelstellingen vertaalden we naar 12 engagementen op vlak van innovatie, sociale en culturele ontwikkeling, milieu en personeel,” aldus Philip Paelinck. Hoe die engagementen elke dag tot leven komen, leest u hier.

Multi Masters Group op social media

U hoort het, ook online communiceren we graag klaar en duidelijk. Zowel op onze website als via Linkedin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube. Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van nieuws en vacatures!

Volg ons op:

Terug naar boven