Trends Gazellen 2023: derde nominatie op rij voor Mobility Masters

De genomineerden voor de Trends Gazellen 2023 zijn bekend en opnieuw is Multi Masters Group vertegenwoordigd. Voor het derde opeenvolgende jaar is onze divisie Mobility Masters er weer bij in de provincie Antwerpen. De Trends Gazellen is een initiatief van het economische magazine Trends en beloont elk jaar de snelst groeiende bedrijven.

Trends Gazellen 2023: drie op een rij voor Mobility Masters

Onze divisie Mobility Masters is fier om opnieuw een nominatie te mogen ontvangen voor de Trends Gazellen 2023. De specialist in de reiniging van publiek transport behaalde een achtste plek in de categorie ‘Grote bedrijven’ bij zijn eerste nominatie in 2021. In 2022 werd het zelfs een onverhoopte tweede plek! Dit jaar is het opnieuw prijs, we kijken dan ook al uit naar de uitreiking van de Trends Gazellen 2023 op 29 maart 2023 in Wommelgem.

Trends Gazellen 2023 heeft Mobility Masters opgenomen in de lijst met genomineerden.

Koen Van Riet, commercial & business manager bij Multi Masters Group, ziet een duidelijke verklaring voor de nieuwe nominatie. “De reden voor de derde opeenvolgende nominatie voor de Trends Gazellen heeft heel veel te maken met het innoveren en vooral het digitaliseren binnen de werking van Mobility Masters, voornamelijk naar de klant toe dan.”

Inzetten op de klant én de medewerkers

Naast innovatie en digitalisering zet Mobility Masters ook sterk in op constructieve samenwerkingen. “We bekijken altijd samen met de klanten waar we processen kunnen verbeteren en we denken mee met de klant. Zo wordt de samenwerking een mooi groeiproces voor beide partijen.”

Mobility Masters is genomineerd voor de Trends Gazellen 2023 in de categorie Grote Bedrijven in de provincie Antwerpen.

Een laatste aspect dat Koen Van Riet graag wil aanhalen, is de MM-Academy. “Natuurlijk mogen we ook onze masters niet vergeten. Met onze MM-Academy zetten we heel sterk in op onze eigen medewerkers. Er gaat veel aandacht naar opleidingen op maat en het motiveren van onze masters. Zo werd onlangs nog de digitale app Mobietrain uitgerold voor de mobility masters op Brussels Airport.”

Trouwe partner van Thalys

Mobility Masters zorgt onder andere voor een piekfijne schoonmaak van de Thalys-treinen. En dat doet de schoonmaakspecialist op een flexibele manier. “Mobility Masters voldoet aan een van onze belangrijkste eisen: flexibel optreden. Of het nu gaat om een vraag of opmerking, Mobility Masters neemt de tijd om te luisteren, begrijpt wat er wordt gezegd en onderneemt meteen actie”, zegt Marie-Ange Sicard, cleaning & contract manager bij Thalys.

Marktleider in België

Het verhaal van Mobility Masters begon in 2014 met de reiniging van voertuigen in de publieke transportsector. Door ons bewust te specialiseren, zijn we vandaag uitgegroeid tot marktleider in deze branche.

Trends Gazellen 2023 : Mobility Masters is voor het derde jaar op rij genomineerd in de categorie Grote bedrijven.

Naast het reinigen van treinen, trams en bussen, zorgen onze mobility masters ook voor schone vliegtuigen en voor het verwijderen van graffiti. Niet alleen op treinen en bussen, maar er prijkt vaak ook graffiti op gevels van gebouwen, glaspartijen, poorten, standbeelden en toiletdeuren. Ook voor het verwijderen van die graffiti heeft Mobility Masters de juiste aanpak.

Mobility Masters is dus van alle markten thuis. Benieuwd op welke plaats ons dat brengt bij de Trends Gazellen 2023.

Andere recente Trends Gazellen-nominaties voor divisies van Multi Masters Group

In het recente verleden werden meerdere divisies van Multi Masters Group genomineerd door het magazine Trends. Zoals gezegd is de nominatie van Mobility Masters voor de Trends Gazellen 2023 al de derde op rij. De voorbije jaren werden ook Techni Masters en Recrewtment genomineerd:

  • 2019: Techni Masters (2e plaats bij de ‘Kleine bedrijven’)
  • 2021: Techni Masters (36e plaats bij de ‘Middelgrote bedrijven’)
  • 2022: Recrewtment (23e plaats bij de ‘Grote bedrijven’)
Terug naar boven