Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Ardooie komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Ardooie

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s eenvoudig. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in Ardooie en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn specialisten. De onderhoudstechniekers in Ardooie die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Ardooie (regio Ardooie)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven