Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Ardooie? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Ardooie als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Ardooie en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers voorop. Je krijgt een uitdagende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn specialisten. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Ardooie hun job uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Ardooie aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven