Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Avekapelle? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. Onze onderhoudstechniekers in Avekapelle voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. De werkplaats laat je steeds netjes achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Avekapelle als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag in Avekapelle en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in regio Avekapelle aan de slag te gaan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven