Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Baaigem? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken deskundigen. Onze onderhoudstechniekers in Baaigem voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Baaigem als onderhoudstechnieker

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in regio Baaigem en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Baaigem (regio Gavere) aan de slag? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven