Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Beerlegem? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. Onze storingstechniekers in Beerlegem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. De werkplek laat je steeds in nette toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Beerlegem

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Beerlegem en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Beerlegem aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven