Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Beerlegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Beerlegem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in omgeving Beerlegem. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn specialisten. Onze storingstechniekers in Beerlegem voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als storingstechnieker in Beerlegem (omgeving Zwalm) je aan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven