Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Belsele? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. In Belsele voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplaats steeds proper achter en bent proactief ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Belsele als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Belsele en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Belsele (regio Sint-Niklaas)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven