Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag ons team in omgeving Belsele komen versterken? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. Al onze storingstechniekers voeren hun baan in Belsele uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de werksite steeds proper achter en gaat anticiperend te werk. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken in regio Belsele als onderhoudstechnieker

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in Belsele en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Belsele aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven