Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Beveren (Waregem)? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Beveren (Waregem)

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in Beveren (Waregem) en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Beveren (Waregem) hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Is de baan als storingstechnieker in Beveren (Waregem) (regio Waregem) helemaal iets voor jou? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven