Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Beveren Waregem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Beveren Waregem voeren hun baan uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. De werkplek laat je steeds proper achter en je bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Beveren Waregem als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s logisch. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Beveren Waregem en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Beveren Waregem? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven