Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Bottelare? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Bottelare

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in regio Bottelare en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. Al onze storingstechniekers voeren hun job in Bottelare uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de werkplek steeds netjes achter en bent proactief ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in omgeving Bottelare? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven