Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Breendonk? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Breendonk als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Breendonk en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken specialisten. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Breendonk voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Breendonk aan de slag te gaan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven