Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen organisaties terecht bij onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Breendonk? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Breendonk

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als storingstechnieker in Breendonk en omliggende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Al onze onderhoudstechniekers in Breendonk voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Breendonk (omgeving Puurs-Sint-Amands) aan de slag te gaan? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven