Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Bulskamp? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Bulskamp als onderhoudstechnieker

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je in regio Bulskamp. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Bulskamp hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Bulskamp aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven