Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Burcht? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Burcht als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Burcht en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en stimulerende job.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Burcht voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Burcht (regio Zwijndrecht) helemaal iets voor jou? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven