Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team in regio Daknam komen versterken? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Daknam als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt in Daknam en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Daknam hun baan uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werkplek laat je steeds in nette toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt een baan als storingstechnieker in regio Daknam je aan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven