Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Desselgem? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Desselgem hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Desselgem

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Desselgem en omstreken. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Desselgem? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven