Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Dudzele? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Dudzele als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in regio Dudzele en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experts. Onze storingstechniekers voeren hun job in Dudzele uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Dudzele? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven