Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Eke? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Eke voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds proper achter en je bent proactief ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Eke als onderhoudstechnieker

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt in regio Eke en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in regio Eke? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven