Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen organisaties terecht bij onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Ertvelde? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Ertvelde als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Ertvelde en omstreken. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experten. Onze storingstechniekers voeren hun baan in Ertvelde uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Ertvelde aan de slag? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe medewerker noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven