Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team in regio Gentbrugge komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Gentbrugge uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in propere toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Gentbrugge

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in regio Gentbrugge en aangrenzende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in regio Gentbrugge aan de slag te gaan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven