Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Godveerdegem? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Godveerdegem hun baan uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en gaat anticiperend te werk. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Godveerdegem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Godveerdegem en de streken er rondom. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Godveerdegem? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven