Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Grembergen komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in Grembergen die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Grembergen

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Grembergen en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Grembergen (regio Dendermonde) ? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven