Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Grembergen? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Grembergen

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in Grembergen en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. Onze onderhoudstechniekers voeren hun job in Grembergen uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds netjes achter en bent proactief ingesteld. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Grembergen? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven