Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Gullegem? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Gullegem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Gullegem en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters voorziet trouwens een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers in Gullegem die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in Gullegem (regio Wevelgem) je aan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven