Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Haasdonk komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Haasdonk

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in regio Haasdonk en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Haasdonk voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Haasdonk (omgeving Beveren) ? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven