Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Halle? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Halle

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Halle en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. In Halle voeren onze storingstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Halle (omgeving Zoersel) ? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven