Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Halle? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Halle

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag in Halle en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn specialisten. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Halle uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Halle? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven