Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Handzame? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Handzame

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s logisch. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Handzame en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Je krijgt een uitdagende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Handzame uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in regio Handzame? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven