Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Heestert? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Heestert

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s eenvoudig. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Heestert en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. Onze storingstechniekers in Heestert voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en bent proactief ingesteld. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Heestert (regio Zwevegem) aan de slag te gaan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven