Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Heestert? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Heestert

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Heestert en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters voorziet trouwens een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experts. Onze onderhoudstechniekers in Heestert voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Heestert (omgeving Zwevegem) aan de slag te gaan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven