Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Heindonk? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Heindonk

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Heindonk en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers in Heindonk die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werksite laat je steeds netjes achter en je bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Heindonk (omgeving Willebroek) aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven