Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Heindonk? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken deskundigen. De storingstechniekers in Heindonk die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Heindonk

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Heindonk en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in Heindonk (regio Willebroek) je aan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven