Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Heusden? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Heusden voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Heusden

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in regio Heusden en omliggende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers voorop. Je krijgt een stimulerende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Heusden? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven