Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Houtem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn specialisten. Onze onderhoudstechniekers in Houtem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en gaat ondernemend te werk. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Houtem

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Houtem en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Houtem? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven