Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Houtvenne? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. De storingstechniekers in Houtvenne voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Houtvenne

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in regio Houtvenne en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in regio Houtvenne aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven