Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Hundelgem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Hundelgem voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken in regio Hundelgem als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s vanzelfsprekend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Hundelgem en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Is de baan als storingstechnieker in Hundelgem (regio Zwalm) helemaal iets voor jou? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven