Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Idegem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken deskundigen. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Idegem hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Idegem

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Idegem. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Is de baan als storingstechnieker in Idegem (regio Geraardsbergen) helemaal iets voor jou? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven