Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Ingooigem komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. In Ingooigem voeren onze onderhoudstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplek laat je steeds netjes achter en je bent proactief ingesteld. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken in regio Ingooigem als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Ingooigem en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Ingooigem (omgeving Anzegem) helemaal iets voor jou? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven