Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Kachtem? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Kachtem

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Kachtem en omliggende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Kachtem hun job uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in regio Kachtem? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven