Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Kaprijke? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken specialisten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Kaprijke hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Kaprijke als onderhoudstechnieker

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Kaprijke en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Kaprijke aan de slag? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven