Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Kaprijke? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Kaprijke voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Kaprijke

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in regio Kaprijke en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Kaprijke (omgeving Kaprijke) ? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven