Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Keerbergen? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Keerbergen

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Keerbergen en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. In Keerbergen voeren onze onderhoudstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. De werksite laat je steeds in propere toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Keerbergen aan de slag? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven