Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Kerksken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. Onze onderhoudstechniekers in Kerksken voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in nette toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Kerksken

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Kerksken en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in regio Kerksken? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven