Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Kerksken? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Kerksken als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Kerksken en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Al onze storingstechniekers in Kerksken voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Kerksken (regio Haaltert) aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven