Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Krombeke? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Krombeke

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Krombeke en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Krombeke voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds proper achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we een goede band met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Krombeke (regio Poperinge) helemaal iets voor jou? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven