Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Krombeke? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken experten. De storingstechniekers die voor ons werken in Krombeke voeren hun baan uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Krombeke

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Krombeke en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Krombeke aan de slag? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven