Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Ledeberg? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Ledeberg als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Ledeberg en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken experts. Onze storingstechniekers voeren hun job in Ledeberg uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en gaat ondernemend te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in omgeving Ledeberg? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven