Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Lemberge? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Lemberge als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Lemberge en omstreken. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. De storingstechniekers in Lemberge voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. De werkplaats laat je steeds netjes achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Lemberge (regio Merelbeke)? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven