Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Leuven? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Leuven

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Leuven en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij techni masters werken deskundigen. De storingstechniekers die voor ons werken in Leuven voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplaats steeds proper achter en gaat ondernemend te werk. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Leuven aan de slag? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven